Nebulizer Mesh Portable Genggem JZ492E

Katrangan singkat:

Teknologi anyar Genggam Portable Mesh Nebulizer nggawe atomisasi luwih trep.
Dibandhingake karo nebulizer kanthi volume akeh lan rumah sakit sing rame, nebulizer genggem sing anyar luwih bisa ditampa dening konsumen amarga bentuk kompak, operasi sederhana lan proses panggunaan sing nyaman.

Partikel rata-rata 2,5 mikron ndadekake panyerepan obat luwih lengkap. Genggam Portabel Mesh Nebulizer JZ492E nggunakake bolong paduan high-end, ing area 2,5 mm, luwih saka 2.000 bolongan kabut sing ora bisa dideleng karo mripat kanthi ukiran laser. Liwat getaran frekuensi dhuwur, obat cair disaring dadi partikel mikron sing apik banget, sing bisa ningkatake panyerepan.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter

Pasokan Daya

DC2.4V (Baterai Lithium) utawa DCS.0V kanthi adaptor AC

Konsumsi Daya

<3.0W

Tingkat Nebulisasi

0,1 5ml / min-0,90ml / menit

Ukuran Partikel

MMAD <5 sonten

Frekuensi Kerja

130kHz, Kesalahan yaiku + 10%

Munggah Suhu

30V

Kapasitas Piala Obat

10 ml

Ukuran / Bobot Produk

71mm (L) ^ 43mm (W) ^ 98mm (H) / 119g

Lingkungan Kerja

Suhu: 5 ° C-40 * C Kelembapan relatif: 80% RH
Tekanan atmosfer non-kondensasi: (70.0-106.0) kPa

Panyimpenan / pangiriman
Lingkungan

Suhu: -20 ° C -50 ° C Kelembapan relatif: 80% RH
Tekanan atmosfer non-kondensasi: (50.0-106.0) kPa

Isi Paket:

Atomizer x 1

Topeng bocah x 1

Topeng diwasa x 1

Tutuk x 1

Kabel Pengisian USB x 1

Manual instruksi x 1

Fitur

Humidifier Efisien

Pelembab portebel nggunakake teknologi bolong & ultrasonik paling anyar kanggo kabut Gedhe lan partikel alus kurang saka 5 mikrometer kanggo nyerep luwih apik.

Sepi & rame

Swara kurang saka 25dB sajrone nyambut gawe, ora bakal nggugah anak-anake nalika turu turu.

Batere / USB Daya

2 cara pasokan listrik, trep kanggo lelungan ing omah, nggunakake 2 batere AA utawa nggunakake kabel USB.

Operasi Gampang

Jinis jaringan genggam, kompak lan entheng, gampang digawa nalika metu, gampang digunakake kapan wae, ing endi wae.

Jumlah Kabut Gedhe

Nggawe kabut sing alus, partikel cilik udakara 2-3mikrometer.

Teknologi Ultrasonik Lanjut

Kabut sing adhem banget digawe kanthi cepet kanthi nggunakake getaran ultrasonik, bisa gampang dihirup ing wit alveolus lan bronkial. Ukuran partikel: 1-5um. Atomisasi obat lan partikel atomisasi saline normal kurang <5um. Kabut 2 level disetel karo siji tombol, penet kaping pindho kanthi pedhot kurang sing luwih apik lan cocog kanggo bayi.

Fitur Kepiye cara nggunakake?

1. Copot kabeh kemasan, banjur copot unit lan aksesoris.

2. Pasang tutup botol sing dipasang ing awak utama. Nalika nginstal, sampeyan kudu ngrungokake swara clasp sing asri (kaya sing ditampilake ing diagram skematik instalasi botol cair).

3. Pasang topeng sedhot lan nozel kaya sing dituduhake ing skema.

tt

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan