Kit Uji Antigen Cepat Anti SARS-CoV-2 (Edisi Koloid)

Katrangan singkat:

SHANGHAI Binicare Co., LTD melu produk diagnosis diagnostik vitro (IVD) Coronavirus, sing kalebu tes antigen cepet lan kit tes antibodi. Pabrik kita dununge ing Qingdao, lan departemen penjualan kantor pusat ing Shanghai. Kita minangka agen global Qingdao AIBO Diagnostic Co., LTD. Kit Tes Antigen Rapid Anti SARS-CoV-2 (Colloidal Gold) digunakake kanggo ndeteksi protein nukleokapsid virus SARS-CoV-2, yaiku protein struktural penting SARS-CoV-2 sing disimpen ing conto nasal / orofaringal. Deteksi antigen protein nukleokapsid SARS- CoV-2 bisa digunakake kanggo mbantu diagnosis infeksi virus coronavirus anyar, lan mbantu deteksi awal infeksi paru-paru coronavirus anyar ing wektu laten.


Detail Produk

Tag Produk

Prinsip Tes

SARS - CoV- 2 Antigen Rapid Test Kit (Colloidal Gold) minangka tes sandwich kekebalan. Iki digunakake kanggo ndeteksi protein nukleokapsid virus SARS-CoV-2, yaiku protein struktural penting SARS-CoV-2 ing conto hidung / orofaring manungsa. Deteksi antigen protein nukleokapsid SARS-CoV-2 bisa digunakake kanggo mbantu diagnosis infeksi virus corona anyar, lan mbiyantu ndeteksi infeksi paru-paru virus corona anyar ing wektu laten.

Strip test ngemot membran sing wis dilapisi karo antibodi monoklonal protein anti-CoV N ing garis uji. Antibodi monoklonal protein anti-CoV N liyane sing bisa diikat karo protein SARS-CoV-2 N, bakal partikel emas lan disemprotake ing bantalan konjugasi. Nalika sampel ditrapake ing sumur sampel, protein SARS-CoV N lan kompleks antibodi label kasebut bakal dibentuk lan munggah ing jalur kasebut. Reagen berlabel digunakake kanggo mbentuk garis abang sing katon. Anane SARS-CoV-2 bakal dituduhake dening garis tes abang (T) sing katon ing jendela asil. Membran wis dilapisi karo Chicken IgY ing garis kontrol (C). Baris kontrol (C) katon ing saben jendhela asil nalika sampel duwe utang liwat strip. Garis Kontrol digunakake minangka kontrol prosedur. Garis kontrol kudu ditampilake nalika prosedur tes ditindakake kanthi bener lan reagen bisa digunakake kaya sing dikarepake.

Interpretasi Assay

Asil Negatif: Siji garis warna katon ing wilayah kontrol (C). Ora ana garis abang utawa jambon sing katon ing wilayah tes (T).
20201216150615_9772
Asil Positif: Loro garis warna sing beda katon. Siji garis warna kudu ing wilayah kontrol (C) lan garis warna liyane kudu ing wilayah tes (T), tegese positif. (Kaya ing Ngisor)
20201216150646_4784
Asile Ora Valid: Yen QC Line C ora diamati, deteksi kasebut kudu dideteksi maneh preduli ana garis deteksi utawa ora ditampilake. (Kaya ing Ngisor)
20201216150720_4719
Pilihan Paket

Ora Spesifikasi Pengepakan Ngudani Kertu IC (Opsional) Hidung / Orofaring
Swab (Opsional)
Ekstraksi
Tabung
Botol Reagen Ekstraksi
1 1 tes / kothak 1 1 1 1 1
2 5 tes / kothak 5 1 5 5 5
3 25 tes / kothak 25 1 25 25 25
4 50 tes / kothak 50 1 50 50 50
20201216151015_5890

Pabrik

factory (13)
factory (2)
factory (5)
2qq

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan