Kit Uji Antigen Rapid Anti SARS-CoV-2 (Edhisi TRFIA)

Katrangan singkat:

SHANGHAI Binicare Co., LTD melu produk diagnosis diagnostik vitro (IVD) Coronavirus, sing kalebu tes antigen cepet lan kit tes antibodi. Pabrik kita dununge ing Qingdao, lan departemen penjualan kantor pusat ing Shanghai. Kita minangka agen global Qingdao AIBO Diagnostic Co., LTD. Kit Tes Antigen Rapid Anti SARS-CoV-2 (TRFIA) nggunakake teknologi Time Resolved Fluoresensi Immunochromatographic Assays (TRFIA) kanggo ndeteksi protein nukleokapsid virus SARS-CoV-2, yaiku protein struktural penting SARS-CoV-2 ing conto hidung / orofaring manungsa. Deteksi antigen protein nukleokapsid SARS-CoV-2 bisa digunakake kanggo mbantu diagnosis infeksi virus coronavirus anyar, lan mbantu deteksi awal infeksi paru-paru coronavirus anyar ing wektu laten.


Detail Produk

Tag Produk

Prinsip Tes

SARS-CoV-2Antigen Rapid Test Kit (TRFIA) minangka tes sandwich imunofluoresensi. Deteksi antigen protein nukleokapsid SARS-CoV-2 bisa digunakake kanggo mbantu diagnosis infeksi virus corona anyar, lan mbiyantu ndeteksi novel infeksi paru-paru virus corona ing wektu laten. Strip test ngemot membran sing wis dilapisi karo antibodi monoklonal protein anti-CoV N ing garis uji. Nalika sampel ditrapake ing sumur sampel, protein SARS-CoV N lan kompleks antibodi label kasebut bakal dibentuk lan munggah ing jalur kasebut. Reagen probe neon microsfera labeled digunakake kanggo mbentuk garis abang sing katon karo senter UV sing cocog. Anane SARS-CoV-2 bakal dituduhake kanthi garis tes abang (T) sing katon ing jendela asil. Membran wis dilapisi karo Chicken IgY ing garis kontrol (C). Baris kontrol (C) katon ing saben jendhela asil nalika sampel wis mili liwat strip. Garis Kontrol digunakake minangka kontrol prosedur. Garis kontrol kudu ditampilake nalika prosedur tes ditindakake kanthi bener lan reagen bisa digunakake kaya sing dikarepake. Tes antigen cepet minangka alat diagnostik, nanging ora kanggo konfirmasi infeksi aktif utawa nyegah panularan ing antarane wong sing ora duwe gejala. Iki ditrapake kanggo wong sing ngalami gejala COVID-19, wong sing kontak raket kasus COVID sing dikonfirmasi, lan kanggo nglacak wong sing kalebu wabah kasebut.

Interpretasi Assay

Kanggo analisa TRFIA-Interpretasi Asil. Asil diwilang kanthi otomatis lan ditampilake ing layar. Asil sampel bakal ditampilake kanthi nilai sinyal lan label "negatif", "positif" utawa "ERROR".
Interpretasi Asil:

20201216142629_9935
Pilihan Paket

Ora Spesifikasi Pengepakan Ngudani Kertu IC (Opsional) Hidung / Orofaring
Swab (Opsional)
Ekstraksi
Tabung
Botol Reagen Ekstraksi
1 1 tes / kothak 1 1 1 1 1
2 5 tes / kothak 5 1 5 5 5
3 25 tes / kothak 25 1 25 25 25
4 50 tes / kothak 50 1 50 50 50
20201216151015_5890

Pabrik

factory (5)
factory (2)
factory (3)
3qq

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan