Tandha Vital Multifungsi Monitor BNC1

Katrangan singkat:

Operasi gratis kabel / kabel

30s ~ 24h rekaman ECG lan analisis

Spotcheck tingkat oksigen

Monitor turu tingkat oksigen kanggo apnea turu

Termometer inframerah

Manajemen multi-pangguna

Dhukungan App lan piranti lunak PC

Kompatibel karo monitor tekanan getih

Bisa nganggo AirBP liwat bluetooth

Kuwat lan gampang digandhengake

Ngatur kabeh data pratandha penting bebarengan

Kompatibel karo meter glukosa getih

Dhukungan kanggo nampilake lan nyimpen asil pangukuran sing diselarasake saka meter glukosa getih

Nuduhake data glukosa getih


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng

Monitor tandha-tandha penting

Ukurane

88x56x13 mm (unit utama)

Bobot

64g (unit utama)

Tampilan

2,7 "Layar tutul, E-ink HD

Konektor

Konektor Micro D

Wireless
panyambungan

Mode dual Bluetooth internal, dhukungan 4.0 BLE

Jinis batere

Batere lithium-polimer sing bisa diisi ulang

Kaluwihan

Pelacak kesehatan jantung ing kanthong sampeyan

Bisa diwiwiti kanthi mung siji tombol, lan layar tutul lan pandhuan grafis dadi gampang digunakake.

Ukuran kertu lan batere sing bisa diisi ulang ngidini sampeyan nggawa EKG kapan wae, ing endi wae.

Pangukuran nganti 5 menit

Piranti kasebut ndhukung pangukuran kanthi tangan utawa kabel.

Pangukuran 30s / 60s / 5mins. Pangukuran sing luwih dawa bisa nyedhiyakake luwih akeh data kanggo nganalisis bentuk gelombang lan kesehatan jantung.

Nalika tangane salaman, gunakake cara kabel nganggo bantalan listrik sing bisa digunakake maneh kanggo entuk asil sing luwih akurat.

Mode deteksi sing beda

Prospek sing beda nyedhiyakake macem-macem bentuk gelombang kanggo analisis. Ndhukung pangukuran kabel lan kabel, lan desain inovatif bisa mriksa kabel I / II lan kabel dada.

Mode pangguna ganda sing intuisi

Kasedhiya mode pangguna siji utawa pangguna kaping pindho, desain sing luwih ramah pangguna, disaranake panggunaan kulawarga.

Mode pangguna dobel bisa kanthi gampang nyimpen data saka rong pangguna minangka A lan B

Piranti lunak APP lan PC gratis nyedhiyakake papan panyimpenan tanpa wates

Piranti lunak APP lan PC gratis ngidini sampeyan ndownload / ndeleng / nyithak kanthi gampang, nyimpen minangka PDF / JPG lan nuduhake laporan karo dokter.

Laporan babagan Lead I lan Lead II.

Kompatibilitas sistem komputer: Windows 7/8/10.

Deteksi sing bisa dipercaya lan akurat

Aritmia

Kontraksi ventrikel prematur (PVC)

Serat atrium (AF)

Ditahan jantung

Tachycardia lan bradikardia

Mangga njupuk nalika sampeyan golek katenangan utawa rasa ora nyaman sacara batin.

* Cathetan: Kabeh gejala kasebut bisa ditampilake minangka "arrhythmia".

Informasi Produk

Tandha Vital Multifungsi Monitor BNC1 kanthi Monitor Kinerja sing luwih apik nyedhiyakake kesejahteraan ing tangan sampeyan. Iki njupuk metrik kesehatan sing penting ing telapak tangan ing 20 detik! Vital sampeyan kayata ECG / EKG, Tingkat Pulsa, Tekanan Darah Systolic, Oksigenasi, lan Suhu, dikombinasikake karo algoritma lan indeks Relaksasi lan Kinerja nyedhiyakake konsumen informasi kesehatan informasi sing dibutuhake kanggo ndhukung gaya urip sing sehat utawa nggedhekake regimen latihan lan fitness.

Monitor Tandha Vital BNC1 "Cek Awak" nyekel ECG / EKG, Tingkat Pulsa, Oksigenasi Darah (SpO2), Variabel Detak Jantung (HRV), lan Tekanan Darah Systolic. Relaks Me BodiMetrics "Relaks Me" Pelatih nggunakake Variabel Detak Jantung (HRV) sing dijupuk dening Monitor Kinerja kanggo mbantu sampeyan ngatur level stres liwat latihan aktif lan latihan napas / bio-umpan balik.

Vital Signs Monitor BNC1 nglacak langkah-langkah sampeyan ing mode mlaku lan mlayu kanggo latihan lan latihan variabel. Jupuk langkah otomatis ngilangi input manual. BodiMetrics bisa diprogram kanggo ngelingake sampeyan babagan obat, olahraga lan jadwal Priksa Awak miturut tanggal lan wektu saben dina.

Vital Signs Monitor BNC1 nggunakake Bluetooth kanthi sinkronisasi nirkabel karo Android utawa iPhone / iPad kanggo nuduhake data lan laporan kanthi aman karo kulawarga, pelatih lan penasihat sing dipercaya.

Vital Signs Monitor BNC1 gampang digunakake, dipasang ing telapak tangan sampeyan, lan duwe umur batere nganti pirang-pirang minggu kanthi panggunaan normal ing siji daya (kalebu batere sing bisa diisi ulang). Piranti kasebut nyelehake ing kanthong kanggo mlaku utawa mlaku.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan