Warta Perusahaan

  • Heterogenitas imunitas lan implikasi kanggo serosurveilansi SARS-CoV-2

    Serosurveillance gegayutan karo ngramal prevalensi antibodi ing sawijining populasi nglawan patogen tartamtu. Iki mbantu ngukur kakebalan sawise infeksi utawa vaksinasi populasi lan duwe sarana epidemiologis kanggo ngukur risiko panularan lan tingkat kekebalan populasi. Ing cur ...
    Waca liyane
  • COVID-19: Kepiye cara kerja vaksin vektor virus?

    Ora kaya vaksin liyane sing ngemot patogen infeksi utawa bagean kasebut, vaksin vektor virus nggunakake virus sing ora bahaya kanggo ngirim kode genetik menyang sel kita, saengga bisa nggawe protein patogen. Iki nglatih sistem kekebalan awak kanggo reaksi infeksi mbesuk. Nalika duwe bac ...
    Waca liyane