Produk & Layanan

Atusan pelanggan wareg

  • R&D

    R&D

    Binic minangka perusahaan inovatif sing nggabungake R&D, produksi, penjualan lan layanan, dilengkapi karo laboratorium lan jalur produksi, lan ngenalake macem-macem peralatan pemantauan tingkat lanjut internasional.
  • After-Sales Service

    Layanan Sawise-Sales

    Upaya nyuda biaya pengadaan pelanggan, nyepetake siklus produksi, jumlah produk sing stabil kanggo entuk win-win.
  • Quality Control

    Kontrol Kualitas

    Binic bakal ngawasi lan ngatur kualitas bahan baku, proses, lini produksi kanggo mesthekake yen saben produk bisa memenuhi standar kualifikasi internasional.

Babagan Kita

Ana Binic, ana keamanan

  • about
  • NSYM6657
  • NSYM6665
  • abb
about_tit_ico11

KERJA Wiwit 1998

Shanghai Binic Industrial Co., Ltd. is dadi dening 5 sub-perusahaan yaiku BINIC CARE, BINIC MAGNET, BINIC ABRASIVE, ALAT BSP, WISTA, karo luwih saka 10 Statperusahaan patungan lan luwih saka 5 kantor jaban rangkah. Ttotal aset Grup BINIC tekan 500 jutan RMB, eksporing menyang Jerman, Inggris, Italia, Prancis, Swiss, Amerika Utara, Amerika Selatan, Malaysia, Afrika lan 49 negara liyane. Ing taun 2020, total volume ekspor PPE lan reagen bakal tekan 350 yutaRMB, lan ing kana yaiku luwih saka 150 pelanggan kanthi luwih saka 20 yuta yuan transaksi perdagangan tahunan, sing teteps stabil ing ngarep 200 perusahaan dagang asing paling gedhe ing China.

CERTIFIKAT

Jaminan kualitas

partner
partner
partner
partner
partner

Kanthi garansi kualitas 10 taun kanggo njamin kerjasama sing terus-terusan.

Ora MOQ kanggo umume barang, pangiriman cepet kanggo item sing disesuaikan.

promote_img