Topeng IIR

Katrangan singkat:

Topeng telung lapis medis nggunakake nyawiji, spunbond, hawa panas utawa akupunktur lan proses produksi liyane, kanthi telung lapisan proteksi, anti banyu, fungsi anti-virus, anti-virus lan liya-liyane. Masker telung lapis medis cocog karo pasuryan lan kepenak nyandhang. Wis kualifikasi lengkap, jaminan kualitas produk. Tipe I, Tipe II, Topeng medis / bedah Tipe IIR digunakake kanggo pasien, utamane ing kahanan epidemi utawa pandemi kanggo nyuda resiko nyebarake infeksi. Nyedhiyakake perlindungan pribadi sing optimal. Amarga penylametan efisiensi tinggi filter-media sing unik, penetrasi virus lan bakteri bisa dicegah kanthi efektif. Iki cocog karo standar Regulasi PPE topeng protektif Sekali Pakai: (UE) 2016/425.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Produk

Kode Produk Standar Dirating Gaya
Tipe IIR EN14683-2019 Tipe IIR 3 pasang
  • Topeng Pasuryan Tipe I panggunaan siji, 3-lapis
  • BFE≥ 98%
  • EN14683: 2019 Tipe IIR;
  • Lapisan batin: Kain nonwoven Polypropylene spunbond;
  • Lapisan tengah: Polypropylene dilebur-ditiup nonwoven;
  • Lapisan njaba: Campuran spandeks poliester / nilon;
  • Klip irung: Kawat logam kanthi plastik ing njaba;
  • Produk iki ora ngemot komponen sing digawe saka karet alam;

Rincian Paket

Paket 50 pcs / Kothak Warna
Jumlah 40 kothak / CTN
Ukuran CTN 190x90x100mm
NW 300g / kothak
GW 350g / kothak

Data Teknis

Produk Topeng IIR
Jinis Sekali pakai lan Medis
Werna Tali Earloop Biru + Putih
Wangun Persegi Panjang Datar
Materi Non-anyaman + Leleh Diunekake
Agen Tes Minyak NaCL & Parafin
Filter Nindakake BFE≥98%
TIL ≤8% Bocor
Tingkat Aliran 85L / min (NaCL)
95 / min (Minyak Parafin)
Nafas. Nolak * 9.7mmH2O (NaCL)
10.6mmH2O (Minyak Parafin)
Inhal.Resist * 11.3mmH2O (NaCL)
10.7mmH2O (Minyak Parafin)
Penetrasi * 1,2% (NaCL)
3,1% (Minyak Parafin)
Reresik CO2 1%
Watesan Tarik Tali 16.2N
Asal Usul Cina
Standar EN: 14683: 2009
Sertifikat CE & DOC
20201217144955_6971
20201217144840_9686

Pabrik

factory (13)
factory (3)
factory (11)
Type IIR Mask

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan