Monitor Tekanan Darah Digital Digital

Katrangan singkat:

Tekanan getih sampeyan bisa nyebabake stres. YKBPW nggawe monitor tekanan getih sing bisa dipercaya lan akurat uga gampang digunakake ing omah. Iki monitor tekanan getih lengen ndhuwur sing akurat kanggo panggunaan omah sing uga cocog kanggo wong sing duwe tangan luwih gedhe!

Monitor Tekanan Darah Tangan YKBPW Otomatis nggawa portabilitas nyata menyang monitor pergelangan tangan. Monitor bobot ringan kompak iki cocog kanggo wong sing lelungan, lan ngerti bacaan tekanan getih. Indikator Detak Jantung Irregular lan Indikator Klasifikasi Tekanan Darah nyedhiyakake informasi tambahan kanggo pangguna.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter

Jinis

Monitor tekanan getih pergelangan tangan

Tampilan

Tampilan LCD digital

Daya dening

2XAAAbaterai

Memori

30 set

Kisaran pangukuran tekanan 3lood

20-280mmHg

Werna

3 warna, Jambon, Ungu, Ijo, Grey

Pangguna

Loro pangguna

Unit Tampilan

KPa utawa mmHg

Akurasi pangukuran tekanan 3lood

Ing 3mm Hg (0 4kPa)

Rentang pangukuran pulsa

40-199 denyut / mnt

Ukurane

30 * 80 * 90mm

Garansi

1 Taun

Fitur:

Desain alus cilik

Mbusak tampilan digital LCD

Bisa nyimpen 99 klompok asil pangukuran saka rong wong lan nampilake maca rata-rata asil pangukuran kaping telu paling anyar

Kompresi lan dekompresi otomatis

Fungsi siaran swara (Opsional)

Fungsi klasifikasi tekanan darah nyedhiyakake penak kanggo pangguna kanggo menilai apa nilai tekanan darahine normal utawa ora

2 unit tampilan: kPa, mmHg

Produk kasebut kanthi otomatis bakal mateni sajrone 1 menit sawise pangukuran.

Kaluwihan:

Tampilan LCD kanthi angka angka sing jelas katon sajrone pangukuran kanggo maca sing trep; Siaran langsung tekanan getih tingkat tekanan getih kanthi setelan volume sing luwes nyedhiyakake pilihan sing gampang kanggo dites pangguna sing beda kebutuhan.

Rong Mode Panganggo ngidini loro individu ngawasi, nglacak, lan nyimpen wacan kanthi kapisah ing piranti sing padha. Siji desain Tombol Push nggawe cepet maca kanthi akurat; Otomatis rata-rata 3 angka kanggo pangukuran sing luwih akurat. Posisi mriksa manset dhewe lan fitur deteksi gerakan nyedhiyakake simbol visual ing piranti kanggo pangukuran sing akurat.

Manset sing dirancang kanthi ergonomis ndadekake gampang ditrapake ing lengen sampeyan. Kit iki minangka paket siji lan kasedhiya karo kabeh sing dibutuhake supaya bisa maca tekanan darah kanthi gampang lan cepet.

Tampilan asil: tekanan dhuwur, tekanan ngisor, denyut nadi.

Konversi unit : Nilai tekanan getih konversi Kpa / mmHg

(daya ing unit standar mmHg).

Nomer klompok memori: rong klompok memori, 99 asil pangukuran disimpen kanggo saben klompok.

Fungsi jam: nyetel taun, wulan, tanggal, jam, menit

Deteksi voltase rendah: deteksi daya sedheng ing negara sing digunakake, LCD menehi tampilan simbol daya rendah.

Piranti Monitor Tekanan Darah Pergelangan Tangan YKBPW sing dirancang kanggo mbantu pasien lan kulawargane nglacak lan ngrampungake masalah karo dokter, kabeh saka omah sing nyenengake. Teknologi ing monitor tekanan getih, monitor kegiatan, timbangan, thermometers, lan piranti cerdas mbantu nggampangake kesehatan sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan