Pemantau Jantung Fetal

Katrangan singkat:

Iki minangka hadiah sing apik banget kanggo kabeh calon ibu ing jagad iki! Kanthi Monitor Jantung Fetal, sampeyan bisa ngrungokake kegiyatan bayi kaya gerakan kaping pisanan bayi. Mbebayani amarga hypoxia janin. Detektor jantung janin penting. Fetal Doppler bisa ngawasi pati, cacat, pangembangan intelektual, encephalopathy anoxic, lsp.

Gampang lan trep kanggo digunakake kanthi Tampilan latar mburi LCD Big FHR, Kesetiaan Tinggi, swara bening Kristal Fitur Produk.
Speaker internal sing entheng lan portebel kanthi kontrol volume, Earphone lan speaker bisa ditindakake
Dosis ultrasonik sing kurang, Desain ergonomis sing unik, Cocog kanggo Ibu 13+ Minggu.
Wektu paling apik kanggo digunakake Wektu paling becik digunakake yaiku 16 minggu wiwit meteng


Detail Produk

Tag Produk

Parameter

1 Jeneng Produk: Doppler janin
Model: FD-510G
3 Standar: IEC60601-1: 2012, IEC 60601-1 2: 2014, IEC60601-1-112015IEC612661994NEMA UD 2-2004 IEC 60601-2-37: 2015
4 Klasifikasi

4.1. Tipe anti-electroshock: peralatan catu daya internal 4.2. Gelar Anti elektroshock: Peralatan tipe BF

4.3. Gelar Bukti Lengkap: IP22, instrumen umum, anti banyu 4.4. Sarjana keamanan ing Ngarsane Gas sing Flammable: Gas sing gampang murup 4.5. Sistem Kerja: Peralatan mlaku terus-terusan 4.6.EMC: Grup I Kelas B

5 Karakteristik Fisik

1. Ukuran: 135mm × 95mm × 35 mm 2. Bobot: udakara 500g (kalebu batere)

6 Lingkungan

6.1. Lingkungan kerja: Suhu: 5 ℃ ~ 40 ℃ Kelembapan: 25-80% Tekanan Suasana: 70 ~ 106KPa

6.2. Transportasi lan Panyimpenan: Suhu: -25 ℃70 id Asor: ≤93% Tekanan Suasana: 50 ~ 106KPa

7 Tampilake 39.6mm × 31.68mm LCD
8 Rekomendasi Batere 2 potong batere basa 1.5V
9 Parameter kinerja

9.1 Frekuensi kerja ultrasonik Frekuensi kerja ultrasonik yaiku 3.0MHz, standar nominal ± 10%

9.2 Jarak 200mm sensitif terintegrasi
saka probe, sensitivitas integral≥90db

9.3 Rentang tampilan50-230bpm (± 2bpm)

10 Disaranake Coupling Medium

10.1. Stimulasi kulit: Ora

10.2. Total Jumlahe Kuman: <1000unit / g

10.3. Dung Escherichia Coli, Pseudomonas Aeruginosa lan Staphylococcus
Aureus: Ora

10.4. Kacepetan Akustik: 1520-1620m / s

10.5. Impedansi Akustik: 1.5-1.7x106Pa.s / m

10.6. Atenuasi Akustik:
<0,05dB / (cm.MHz)

10.7. Viskositas:> 15Pa.S

10.8. Nilai PH: 5,5-8

11 Kelompok Bahan: Aku
12 Gelar Polusi: II
13 Dhuwur Operasi: <2000m
14 Parameter output akustik Frekuensi kerja 3.0MHz (1) p-42.0KPa (2) Iob: 9.09mW / cm2 (3) Ispta: 43.82mW / cm2

Informasi Produk

♥ Tampilan warna Layar LED bermutu - Kurva detak jantung janin + antarmuka tampilan tampilan Digital, sing trep kanggo diwaca lan kuatir - ora ana radiasi, lan luwih aman kanggo ngawasi janin.
♥ Pangirangan Noise Cerdas - Fidelity Tinggi, Crystal Clear Sound. Probe sensitivitas dhuwur chip tunggal
♥ Rong mode ngrungokake - Speaker keras kanggo ngrungokake swara janin, Earphone kanggo ngrungokake swara janin.
♥ Keamanan Doppler Fetal Kanggo Kandhutan - Nggunakake teknologi DSP sing padha lan algoritma denyut jantung janin kaya monitor janin kanggo njamin akurasi lan keandalan denyut jantung janin sing diawasi.

Kesetiaan dhuwur, swara bening kaya kristal nganggo earphone lan speaker internal
Mode Digit lan mode kurva kanggo nampilake denyut jantung janin
Materi biokompatibel tingkat medis
Ndeleng lan nuduhake cathetan pelacakan ing APP
Rekam deg-degan janin ing App

Kaluwihan:

1. Pemantauan cerdas

2.Mateni otomatis

3. Tampilan layar taruhan

4. Takeran sing akurat

5. Probe anti banyu

6. Swara cetha

7. Speaker internal nganggo jack headphone.

8. Kekuwatan sing kurang.

"Dub-Dub" Ing njero bom sampeyan

Teknologi nyuda swara kanthi cerdas nyuda minimalake gangguan saengga bisa ngasilake swara deg-degan janin sing berkualitas tinggi.

Kanthi faceplate probe sing gedhe banget, FD-510 nampa sinyal janin sing jelas kanthi sensitivitas dhuwur. Iku luwih gampang kanggo nemtokake posisi FHR examing.

Rungokake denyut sing apik banget ing weteng sampeyan!

Lacak Irama Ati

FD-510 Fetal Doppler luwih saka Doppler janin.

Nalika sampeyan ngenteni bayi, APP seluler nyathet saben tonggak regane paling larang wiwit minggu kaping 12 nganti tanggal pungkasan. Kabeh data sejarah kalebu denyut jantung bayi, swara deg-degan, tendhangan bayi, lan uga cathetan sampeyan, disimpen kanggo trek meteng.

Bahan Produk

Langkah 1:

Pencet tombol ngalih kanggo miwiti instrumen

Langkah 2:

Aplikasi Gel ing probe kasebut

Langkah 3:

Pindhah probe kanggo nemokake posisi jantung janin sing cocog (waca kontak lengkap karo kulit)

Kapan ibu kudu nggunakake?

1. Sajrone 30 menit tangi.

2. Sajrone 60 menit sawise nedha awan.

3. Sajrone 30 menit sadurunge turu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan