JFM04 FFP3 Respirator Lipat

Katrangan singkat:

Iki bisa menehi perlindungan saka bledug, asap, lan aerosol sing kuwat lan cair. Partikel kasebut bisa uga fibrogenik - sing artine nggawe iritasi sistem pernapasan sajrone jangka pendek lan bisa nyuda elastisitas jaringan paru ing jangka panjang


Detail Produk

Tag Produk

Fitur Produk

Kode Produk Standar Dirating Gaya Katup
JFM04 EN149 + A1: 2009 FFP3 Lipat N
  • Respirator partikel bebas perawatan;
  • Desain lempitan vertikal, gampang disimpen lan digawa;
  • Individu dikemas nawakake kebersihan ekstra;
  • Pas pasuryan sing nyenengake;
  • Katup napas nyedhiyakake ambegan sing nyenengake;
  • Rating P3 nawakake perlindungan saka panyebaran virus lan jinis bebaya kaya lebu Toxic, asap lan kabut adhedhasar banyu.
  • (Contone: Nggarap kayu, serat kaca lan plastik (non PVC), logam lan las.);
  • Gampang dipasang nganggo tali kuping kembar;
  • Kothak 20 Topeng;

Rincian Paket

Paket 10 pcs / Kothak Warna
Jumlah 108 kothak / CTN
Ukuran CTN 45.2x45.2x42cm
NW 88g / kothak
GW 98g / kothak

Data Teknis

Produk JFM04 FFP3 Respirator Lipat
Jinis Sekali pakai lan Non-medis
Werna Tali Telinga Putih + Putih
Wangun Piala Lipat W / O Valve
Materi Non-anyaman + Leleh Diunekake
Agen Tes Minyak NaCL & Parafin
Filter Nindakake BFE≥99%
TIL ≤2% Bocor
Tingkat Aliran 95L / min (Minyak Parafin)
Nafas. Nolak * 3.0mmH2O (Minyak Parafin)
Inhal.Resist * 2.4mmH2O (Minyak Parafin)
Penetrasi * 0,59% (Minyak Parafin)
Reresik CO2 1%
Watesan Tarik Tali 16.2N
Asal Usul Cina
Standar EN149: 2001 + A1: 2009
Sertifikat CE & DOC

Respirator lempitan JFM04 FFP3 ketemu kelas FFP3 lan bisa nyaring 98% aerosol kanthi efektif. JFM04 FFP3 tingkat topeng kasedhiya nganggo utawa tanpa katup. Topeng katup kanthi efektif nyaring hawa ing njero lan njaba topeng, saengga hawa panas lan lembab diusir saka njero topeng kanthi luwih cepet lan efisien, ningkatake napas sing luwih apik. Tips: Pasien sing kena infeksi COVID-19 kudu nganggo topeng tanpa katup.

20201217133145_9838
20201217132843_2883

Pabrik

factory (3)
factory (2)
factory (7)
qweqwe1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan